COVID-19 proof

Gezondheid en veiligheid

Mijn naam is Sabine en als founder van Private Yoga Amsterdam neem ik de gezondheid en veiligheid van mijn cliënten uiterst serieus en volg ik de richtlijnen en het advies van de overheid en het RIVM.

 

Juist in tijden van veel spanning en stress in ons leven, is het belangrijk om goed voor onszelf te zorgen. Zorgen voor een juiste balans van beweging en rust en daar wil ik graag mijn steentje in bijdragen.

Liever online yogales?

Voelt een privé yogales bij jou thuis in deze periode niet veilig, dan kan ik ook online lesgeven. Ik verzorg de yogalessen dan via ZOOM, dus laat het mij gerust weten als je vragen hebt.

De kracht van Yoga

Fysieke gezondheid

Yoga beoefenen draagt in belangrijke mate bij aan de flexibiliteit, kracht, mobiliteit en conditie van mensen. Juist in deze Corona periode is het belangrijk om je lichaam sterk en soepel te houden, zodat je weerstand kan bieden tegen het heersende virus.

Mentale gezondheid

We zijn continu onderhevig aan verandering, onzekerheid, en in sommige gevallen verlies. Yoga, meditatie en bewustzijn kan mensen begeleiden in dit proces en positief bijdragen aan het vinden van een manier om met de situatie om te gaan en pijn te verzachten. Daarnaast helpt yoga bij het tegengaan, dan wel voorkomen, van stress en spanning.

Ik heb diverse blogs geschreven over stress en hoe Yoga, mindfulness en meditatie daar bij kan helpen. Wellicht vind je het interessant om die te lezen. 

Doe de Health check

Heb je een privéles bij mij gereserveerd,
dan is het erg belangrijk om de Health check te doen.
Klik op onderstaande button en beantwoord de vragen. Indien 1 van de vragen met ja beantwoord wordt, dan is het niet mogelijk om de privéles door de laten gaan.

Corona maatregelen

 

Een aantal maatregelen om voor jou een veilige, gezonde en prettige plek te verzorgen.
Ik ben super blij om op deze verantwoorde manier privéles te kunnen geven!

Symptomen

 

Heb je de Health check gedaan en heb je 1 van de symptomen?
Laat het mij zsm telefonisch weten, dan plannen we een nieuwe afspraak als de symptomen weg zijn.

Hygiëne

 

Bij binnenkomst desinfecteer ik mijn handen. En ik neem mijn eigen yogaspullen mee die ik van te voren gedesinfecteerd heb. Ook neem ik mijn eigen waterfles mee.

Mondkapje

 

Voelt het veiliger als ik een mondkapje/handschoenen draag, dan respecteer ik dat uiteraard en zorg ik daarvoor.

1,5 meter

 

Ik denk aan de 1,5 meter afstand. Ik kan heel makkelijk verbale aanwijzingen geven op gepaste afstand en uiteraard houdingen voordoen.

Nog niet bekend met privé yoga?

Ben jij benieuwd hoe ik jou ook kan helpen in deze periode?
En wil je eerst graag vrijblijvend online kennis met mij maken?