Over Sabine

Personal yoga trainer – Sabine

Hi, welkom bij Private Yoga Amsterdam. Mijn naam is Sabine en als Personal yoga trainer bied ik jou privé yogalessen waarbij jouw wensen en behoeften voorop staan. Waar en wanneer jij wilt. In een omgeving en sfeer waar jij je goed bij voelt.

Voor mij staat de balans tussen yin en yang op alle vlakken centraal. Vroeger stond mijn leven vooral in het teken van yang: veel doen en altijd bezig zijn, uitdagende en actieve sporten beoefenen als fitness, bootcamp en hardlopen, en continu op hoog tempo functioneren. Jarenlang heb ik in het corporate bedrijfsleven gewerkt waar ik mij voor 100% inzette. Toch ontstond langzaamaan een knagend gevoel dat ik niet langer op mijn plek zat. Ik miste een directe connectie met mensen en had niet het idee dat ik echt iets zinvols deed of een belangrijke bijdrage aan de maatschappij leverde.

Meer yin

In 2014 kwam er o.a. door mijn yogaopleiding (bij Anat Geiger en Marcel van de Vis Heil – Yoga Garden) meer yin in mijn leven. Rust, zelfreflectie en bewustwording kwamen op mijn pad, waardoor ik meer zachtheid toeliet. Ik voelde een betere balans in mijn leven. En vervolgens wilde ik niets liever dan mijn ervaring en enthousiasme voor yoga delen. Datzelfde jaar heb ik mijn baan opgezegd en ging ik tijdelijk aan de slag als projectmanager. In mijn vrije tijd hield ik mij bezig met persoonlijke ontwikkeling en in 2015 startte ik The Ocean Breath waarmee ik bij diverse studio’s yogales gaf. In 2017 begon ik met VA Connected; ik assisteerde als virtual assistant ondernemers bij de ontwikkeling van hun bedrijf.

In beweging

Maar al dat werk achter een computerscherm was het niet voor mij. Ik had inmiddels mijn televisie de deur uit gedaan en mijn social media uren had ik ook al flink aangepakt. Ok, in de winter had ik dan nog wel een Netflix-abonnement 😉

Duidelijk werd dat ik direct contact wilde met mensen en in beweging zijn. Ik wilde mijn passie voor yoga samenbrengen met mijn wens om eigen baas te zijn en werk doen waar ik mensen persoonlijke aandacht gaf en kon helpen…

En toen was daar opeens het idee voor Private Yoga Amsterdam. Yoga, mensen helpen en stimuleren, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en zorgzaamheid; alles viel op z’n plek.

Leven vanuit je hart

Afgelopen tijd heb ik zelf veel waardevolle inzichten gekregen en daardoor is de behoefte sterker dan ooit om anderen te helpen.

Mijn sessies zijn namelijk méér dan een work-out of een stretch. Ik breng onder andere extra liefdevolle aandacht naar je hart voor meer zachtheid en compassie; iets wat we steeds vaker verliezen in deze hectische maatschappij.

Tijd aan jezelf besteden is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven om weer op te laden en die verbinding met je hart te voelen. Dit brengt meer balans, dankbaarheid en tenslotte een gelukkiger en liefdevoller leven.

En dat gun ik jou vanuit de grond van míjn hart.

Veel liefs,
Sabine Blok

Certificaten

Deeprelax Yoga Nidra | House of Deeprelax te Amsterdam

Vinyasa Yoga 200 hrs. RYT | The Functional Yoga Teacher Training te Amsterdam (Assistent)

Yin Yoga – Anatomy Studies 50 hrs. RYT | The Functional Yoga Teacher Training te Amsterdam (Assistent)

Yin Yoga – Anatomy & Chakra Studies 100 hrs. RYT | The Functional Yoga Teacher Training te Bali

Reiki I | Ruimte voor zijn te Utrecht

Yin Yoga – Anatomy & Chakra Studies 200 hrs. RYT | The Functional Yoga Teacher Training te Amsterdam

Vinyasa Yoga 200 hrs. RYT | The Functional Yoga Teacher Training te Amsterdam

Yoga bij jouw thuis
Privé yoga - tijd voor jezelf
Sabine Blok prive yogadocent

Wat anderen zeggen?

Yoga aan huis
Voor meer balans in je leven